Nalepnice su jedna od traženijih reklamnih usluga. Česti klijenti su ljudi koji nalepnice koriste kao vid oglašavanja lepeći ih na prometnim mestima gde mogu da ponude svoje usluge. To su najčešće servisne usluge, kao što su servisi kompjutera, tepih servisi itd.

Nalepnice izradjujemo na digitalnim mašinama sa vrhunskim kvalitetom otiska. Kada su potrebe za štampom vodootpornih nalepnica, štampu radimo na PVC foliji i to na digitalnim mašinama koje štampaju iz rolne – ploterima. U našem cenovniku nemamo formirane određene dimenzije nalepnica obzirom da uglavnom svako ima potrebu za svojom dimenzijom nalepnica. Tako smo mi formirali cene prema maksimalnoj dimenziji tabaka (papira) koji štampaju naše mašine, ili po kvadratnom metru ukoliko se radi o štampi na PVC foliji.

Postoji i Print & Cut. To je štampa nalepnica ukoliko imate potrebu za nepravilnim oblikom (kružne, ovalne, zvezdaste, trouglaste…) Kod ove vrste štampe nalepnice se prvo odštampaju, a zatim se koristi mašina (cutter) koja ih izricuje (zaseče) po ivici. Dobijate ih u rolni sa koje se vrlo lako mogu odlepiti.

U svakom trenutku nas možete kontaktirati pa ćemo Vam dati predloge formata i cena, sa ciljem da Vam naša usluga bude što povoljnija.