Štampa na tekstilu je postala potreba u svim vrstama poslovanja. Nemoguće je zamisliti neku ugostiteljsku radnju ili firmu koja nema svoje obeležje odštampano na radnim odelima. Kod nas možete odštampati:

  • majice (obične ili polo)
  • radna odela
  • kecelje
  • kačkete…

Vrste štampe mogu biti “sito” ili “digitalna” štampa (slike na majicama). Takođe, kod nas možete odraditi i vez na svim vrstama tekstila. Sve u zavisnosti od vaših želja i potreba.

 

Majice

Nudimo Vam sve veličine dečijih majica, kao i izradu majica od S do XXXL veličine po komadu na veoma kvalitetnom pamuku. Sito i flex štampa natpisa ili štampa slike na preslikaču. Takođe, nudimo  Vam i mogućnost stampe po želji na Vašim majicama.

NAPOMENA: Ukoliko želite štampu na Vašim majicama napominjemo da kvalitet mora biti dobar.

 

Benkice i bodići za bebe

Ukoliko želite da iznenadite sebi drage ljude i da u isto vreme poklonite nešto unikatno, nudimo Vam štampu an benkicama i bodićima. Izrađujemo kako tekst tako i sliku po želji kupca.

 

Majice za devojačke večeri

Obeležite svoj nezaboravan dan na unikatan način i sa sebi svojstvenim natpisima na majicama za devojačko veče!!!

 

Duksevi

Nudimo Vam štampu dukseva od S do XXL veličine po komadu na veoma kvalitetnom pamuku. Sito i flex štampa natpisa ili štampa slike na preslikaču. Takođe, nudimo  Vam i mogućnost stampe po želji na Vašim duksevima.

NAPOMENA: Ukoliko želite štampu na Vašim duksevima napominjemo da kvalitet mora biti dobar.

 

Radna odela

Nudimo Vam stampu Vašeg loga ili naziva firme na različitim vrstama radnih odela. Takođe Vam nudimo i vez logoa ili natpisa na radnom odelu.

 

Kačketi

Bavimo se štampom i vezom različitih oblika i boja kačketa. Štampa može biti ili sito ili flex folija, po želji.